søndag 5. februar 2012

EN SJOKKERENDE UKE!



EN SJOKKERENDE UKE!

Det har vært en sjokkerende uke. 
Forrige mandag våknet vi til "nakensjokk" da den ellers så jomfruelige Tone Damlie Aaberge klikket en liten softporn-snutt ut på internettet. Og siden mandag har sjokkene kommet nesten uten avbrudd, det har blitt ropt HORE på Youngstorget, Petter "glam" Stordalen har åpnet et nytt vulgært miljøhotell, og i går kveld toppet det seg da en streit køntrylåt stakk av med flest stemmer i MGP! Att det går an ass? Nå raser homsene for at bønda har tatt over glitterscenen. I forrige uke var det Plumbo og nå er det en avdanka cowboy som sliter med fingersettingen for å klimpre seg gjennom tre enkle akkorder på gittar'n som snappa førsteplassen rett foran den formfullendte nesa på en svinelekker sussebass av en barnevernsarbeider med lady Gaga-koreografi og en ganske så catchy låt.. Jesus altså! Vi er i sjokk.
Look to Sweden! skriker de mest paljettbesatte! For svenskene kan dette med MGP! 

Norge er et rart land. Om noen roper HORE til en kvinnelig politiker som holder en tale utendørs, blir hun beskyldt for å juge eller trekke "sexkortet", men når feministfiffen hakker løs på ei popdame som slanger seg på senga i bare bh og åpen smekk, så hyler Cuccifeministene på "JANTELOVEN!!!"
Det virker som om vi er blitt et lite USA, som godt kan tåle at folk blir trakassert på gata, slått ned whatever, men når en pupp eller en brystvorte ruller over flatskjermen så klikker det for "folk flest"
Jeg mener, Janteloven ble klekket ut av en selvopptatt fyllefant som skrev bøker og slo ungene sine, en flyktning som krysset sitt spor og til slutt møtte seg selv i døra! Men folk klamrer seg til Janteloven som en sutteklut. Hør hør, jeg er krenket, jeg er utsatt for Janteloven i lavpannede lille lite genrøse Gnore!!! Stakkars lille meg. Det virker som alle halve Norge har blitt Anna Anka og tror at bare fordi du tar deg retten til å gå i pels og diamanter så er hele venstresida ute etter deg:-) 

Ok, Norge har talt, vi sitter med Plumbo og Bobby Bare som favoritter til å representere Norge i Baku eller hva pokker det heter (gidder ikke å gå på Google å sjekke:-) 
Men om du stiller på tv i primetime i et fjollete horekostyme må du tåle steken. 
Står du på Youngstorget og prøver å forandre verden burde man slippe å bli ropt HORE til.
Personlig synes jeg det er mye verre enn at det er for lite glitter og paljetter i MGP!
Selv zappet jeg av og til innom kosekroken "Hver gang vi møtes" og fikk med meg at en grevling gjorde en cover av Bertine Z, ikke akkurat så mye å skrive hjem om det heller.
Selvfølgelig kan man la være å slå på tv'n, og se seg tvunget til å konversere sin kjære.

I morgen. Ny uke. Nye sjokk!
Life, blessed be...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar